Προμελισ

Προτυπα Μελλισοκομεια

 Παρουσίαση των καλλυντικών 'Melis'
και της 'Ενεργειακής Κυψέλης'
στην εκπομπή "ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ"στον ΑΝΤ1
(στις 7-3-2016)
 https://www.youtube.com/watch?v=aYPDywQ0T4A
 
-------------------------------------------------------------
 
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗ! ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΑ ΔΩΡΑ! 20/5/15

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς τους αναγνώστες - συναδέλφους, για την αθρόα συμμετοχή σας στη κλήρωση που έχουμε προαναγγείλει για το επόμενο Σάββατο -30 του μήνα, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως η μεγάλη σας αυτή συμμετοχή, μας οδήγησε στην απόφαση να διπλασιάσουμε τον αριθμό των κυψελών που θα κληρώσουμε και να σας προσφέρουμε μερικά ακόμα «δώρα»!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ: Από 3 (τρεις) που είχαμε αρχικά ανακοινώσει, ο αριθμός των κυψελών που θα κληρωθούν, διπλασιάζεται και γίνεται 6 (έξι) και μάλιστα αυτές θα συνοδεύονται από τα νέα καπάκια «Μεικτού Τύπου» ΠΡΟΜΕΛΙΣ !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΩΡΑ: Όσοι λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα δικαιούνται έκπτωση 12%, για όλα μας τα προϊόντα. Η έκπτωση αυτή θα ισχύει για αγορές από 1/6/2015 έως 30/6/2015 και από 1/9/2015 έως 30/9/2015.
Να σας υπενθυμίσουμε πως στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι μελισσοκόμοι, είτε είναι νέοι, με λίγα μελίσσια είτε είναι παλιοί και έχουν πολλά. Ο μόνος όρος που υπάρχει για τη συμμετοχή, είναι πως όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα «δεσμευτούν» πως, εφόσον κερδίσουν στην κλήρωση, θα μας ενημερώνουν τον πρώτο χρόνο - μια φορά το μήνα - για την πορεία των μελισσιών που θα τοποθετήσουν μέσα στις Ενεργειακές Κυψέλες.
Αυτό το κάνουμε για να μπορέσει να ενημερωθεί ολόκληρη η μελισσοκομική κοινότητα, από εσάς τους ίδιους, για την υπεροχή των Ενεργειακών Κυψελών και για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πετυχαίνουν στην ανάπτυξη των μελισσιών και στην συλλογή μελιού, ανεξάρτητα από τον τόπο και τις κλιματολογικές συνθήκες που είναι εγκατεστημένες!
Η κλήρωση θα γίνει στις 30 του Μάη και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα το βράδυ από τις ηλεκτρονικές σελίδες αυτού του Blog. Ο κάθε συνάδελφος έχει δικαίωμα μιας μονό αίτησης συμμετοχής και οι συμμετοχές ανά μελισσοκομική οικογένεια δεν θα μπορεί να υπερβαίνουν τις δυο.

 

Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να μας στείλετε μια αίτηση συμμετοχής στο  exportpromelis@hotmail.comσυμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα που μπορείτε να την κάνετε αντιγραφή και επικόλληση – copy/paste- στο e-mailπου θα μας στείλετε. 
--------------------------------------------------------------------------------------

 

ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Οδός:
Πόλη:
ΤΚ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

ΔΗΛΩΣΗ: Θα ήθελα να λάβω μέρος στον διαγωνισμό για τις τρεις Ενεργειακές Κυψέλες και υπόσχομαι πως σε περίπτωση που κερδίσω στην κλήρωση, τον πρώτο χρόνο θα ενημερώνω την «ΠΡΟΜΕΛΙΣ» (μια φορά το μήνα), για την πορεία του μελισσιού που θα τοποθετήσω μέσα στην Ενεργειακή Κυψέλη και που θα φροντίσω να τη χρησιμοποιώ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.

---------------------------------------------------------------

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ!  8/5/15

 

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, θα οργανώσουμε μια κλήρωση για Ενεργειακές Βιοκλιματιζόμενες Κυψέλες μέσα στο Μάη και θα επαναλαμβάνουμε παρόμοιες κληρώσεις και τους επόμενους μήνες. Με τον τρόπο αυτό θα δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσουν μια τέτοια κυψέλη ακόμα και νέοι συνάδελφοι που, σε αυτή την δύσκολη οικονομικη συγκυρία, δυσκολεύονται να την αγοράσουν. 
 
Η κλήρωση όμως αυτή που θα μοιράσει τρεις κυψέλες, έχει ενδιαφέρον και για τους παλιούς μελισσοκόμους, γιατί θα δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους απ αυτούς, να δοκιμάσουν την Ενεργειακή Κυψέλη και να διαπιστώσουν τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει, σε σχέση με τις απλές κυψέλες. 
 
Έτσι, στο διαγωνισμό θα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι μελισσοκόμοι, είτε είναι νέοι με λίγα μελίσσια είτε είναι παλιοί και έχουν πολλά. Ο μόνος όρος που θα υπάρχει για τη συμμετοχή, θα είναι πως όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα «δεσμευτούν» πως, εφόσον κερδίσουν στην κλήρωση, θα μας ενημερώνουν τον πρώτο χρόνο - μια φορά το μήνα - για την πορεία των μελισσιών που θα τοποθετήσουν μέσα στις Ενεργειακές Κυψέλες.
 
Αυτό το κάνουμε για να μπορέσουν να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μελισσοκόμοι για την υπεροχή των Ενεργειακών Κυψελών και για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πετυχαίνουν στην ανάπτυξη των μελισσιών και στην συλλογή μελιού, ανεξάρτητα από τον τόπο και τις κλιματολογικές συνθήκες που είναι εγκατεστημένες!
 

Η κλήρωση θα γίνει στις 30 του Μάη και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα το βράδυ από τις ηλεκτρονικές σελίδες αυτού του Blog. Ο κάθε συνάδελφος έχει δικαίωμα μιας μονό αίτησης συμμετοχής και οι συμμετοχές ανά μελισσοκομική οικογένεια δεν θα μπορεί να υπερβαίνουν τις δυο.
 
Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να μας στείλετε μια αίτηση συμμετοχής στo exportpromelis@hotmail.com συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα που μπορείτε να την κάνετε αντιγραφή και επικόλληση – copy/paste- στο e-mailπου θα μας στείλετε. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 3 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Οδός:
Πόλη:
ΤΚ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΔΗΛΩΣΗ: Θα ήθελα να λάβω μέρος στον διαγωνισμό για τις τρεις Ενεργειακές Κυψέλες και υπόσχομαι πως σε περίπτωση που κερδίσω στην κλήρωση, τον πρώτο χρόνο θα ενημερώνω την «ΠΡΟΜΕΛΙΣ» (μια φορά το μήνα), για την πορεία του μελισσιού που θα τοποθετήσω μέσα στην Ενεργειακή Κυψέλη και που θα φροντίσω να τη χρησιμοποιώ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

NEA ΔΩΡΕΑΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ

Στα Νεά Στύρα της Εύβοιας

Λόγω της επιτυχίας που σημείωσαν τα προηγούμενα σεμινάρια που έγιναν στα τέλη του Νοέμβρη, και μετά από το αίτημα κάποιων φίλων μελισσοκόμων, αποφασίσαμε να τα επαναλάβουμε, για να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερους νέους συναδέλφους μας, να πληροφορηθούν νέες τεχνικές και να έρθουν σε επαφή με τις εξελίξεις της σύγχρονης μελισσοκομίας.

      Μερικά θέματα του σεμιναρίου:

  • Στον απόηχο του 4ου Επιστημονικού Μελισσοκομικού Συνεδρίου – Τα βασικά συμπεράσματα!
  • Η πορεία της μελισσοκομίας στην Ελλάδα και στον κόσμο
  • Τύποι κυψελών-Ενεργειακή κυψέλη
  • Ειδικοί μελισσοκομικοί χειρισμοί
  • Μέθοδοι εντατικής μελισσοκομίας - Ολιστική Μελισσοκομία
  • Τα μυστικά του επαγγέλματος για να πετύχουμε τους στόχους
  •  Συμβατική, βιολογική η αφάρμακη μελισσοκομία
  •  Επιχειρηματική προσέγγιση μελισσοκομίας.
  •  Βασικές οργανωτικές αρχές μελισσοκομικής επιχείρησης.
  •  Σχεδιασμός, Διαχείριση και ανάλυση μελισσοκομικής δράσης

Ημερομηνία διεξαγωγής: 31/Ιανουαρίου και 1/Φεβρουαρίου.

 Διάρκεια: Δώδεκα (12) ώρες

Πρόγραμμα: Σάββατο 31/1: 10,00-14,00 και 18,00-22,00  - Κυριακή 1/2: 9,00- 13,00

Υπεύθυνος εκπαίδευσης:Μανόλης Δερμάτης, μελισσοκόμος ερευνητής, συγγραφέας του βιβλίου «Η ιστορία μιας Βασίλισσας», εφευρέτης της "Ενεργειακής Κυψέλης Μελισσών" (Α.Α. Δίπλ. ευρεσιτεχνίας 20140100228.) και θεμελιωτής της «Ολιστικής Αφάρμακης Μελισσοκομίας»™  (Συγγραφικό Έργο)

 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  http://www.promelis.gr/index.php/ct-menu-item-7/seminaria

 

------------------------------------------------------------

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Σαββατοκύριακο 22/23-11 έγιναν τα ταχύρυθμα σεμινάρια που είχαμε προαναγγείλει και κληρώσει μέσα από τις σελίδες του «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΣΜΟΥ».

Τα παρακολούθησαν νέοι μελισσοκόμοι που ήρθαν για τον σκοπό αυτό από πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και κάποιοι από τον τόπο μας.

Τα σεμινάρια έγιναν στους φιλόξενους χώρους του όμορφου ξενοδοχείου «ΔΕΛΦΙΝΙ» που βρίσκεται στην παραλία των Νέων Στύρων.

Λόγω της επιτυχίας που σημείωσαν τα σεμινάρια, αποφασίσαμε να τα επαναλάβουμε στις αρχές του νέου έτους, για να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερους νέους συναδέλφους μας, πληροφορηθούν νέες τεχνικές και να έρθουν σε επαφή με τις εξελίξεις της σύγχρονης μελισσοκομίας.

 

 

Ενδιαφέρουσα Ανακοίνωση!

Η οργανωτική επιτροπή μας έκανε την τιμή

και μας συμπεριέλαβε στους ομιλητές!

Είστε όλοι καλεσμένοι!

Είσοδος ελεύθερη!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Γ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους μελισσοκόμους, τους επιστήμονες του κλάδου, τους

ευαισθητοποιημένους πολίτες, τους δημόσιους συνεταιριστικούς, συνδικαλιστικούς

και ιδιωτικούς φορείς του κλάδου της Μελισσοκομίας ότι θα διεξαχθεί Πανελλήνιο

Επιστημονικό Συνέδριο Μελισσοκομίας στο

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες

http://www.docdroid.net/js8c/-39-21-10-2014-doc.pdf.html

------------------------------------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ «ΠΡΟΜΕΛΙΣ»

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια εντατικής μελισσοκομίας των επιχειρήσεων «ΠΡΟΜΕΛΙΣ» που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου, πως αυτό τελικά θα πραγματοποιηθεί μια βδομάδα αργότερα, δηλαδή το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου, τις ίδιες ώρες και στον ίδιο τόπο:

http://www.promelis.gr/index.php/ct-menu-item-7/seminaria/2-uncategorised/562-taxyrythmis-gia-melissokomous .

Η μετατόπιση αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της διεξαγωγής του Γ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ το οποίο, όπως ανακοινώθηκε, θα λάβει χώρα στις 15 και 16 Νοεμβρίου και στο οποίο, η οργανωτική επιτροπή, έκανε τη τιμή να συμπεριλάβει στους ομιλητές και τον υπεύθυνο τον σεμιναρίων Μανόλη Δερμάτη. http://www.docdroid.net/js8c/-39-21-10-2014-doc.pdf.html

Κατά τα λοιπά, η κλήρωση για τα σεμινάρια θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί, έως τις 30 Οκτωβρίου.

Από τις επιχειρήσεις «Προμελίς»

 

 ===========================================================================

 

 

 

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μέσα στα πλαίσια ενημέρωσης των τελικών πελατών των καλλυντικών «melis», τη χρονιά που πέρασε, διοργανώθηκαν μια σειρά παρουσιάσεων στην Νότια Εύβοια σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες- φαρμακοποιούς που διαθέτουν αυτά τα προϊόντα.

Οι παρουσιάσεις αυτές θα συνεχιστούν και τον νέο χρόνο όχι μόνο στην Νότια, μα και στην Βόρεια Εύβοια

Εγγραφή στο Newsletter μαςΣύνδεση