Προμελισ

Προτυπα Μελλισοκομεια

 1-Σε ποιόν απευθύνεται:

-Σεσένα που θα ήθελες μια μονωμένη κυψέλη, αλλά δεν εμπιστεύεσε τα πλαστικά υλικά!

Πράγματι: Η ενεργειακή βιοκλιματιζόμενη κυψέλη “Προμελίς”, είναι κατασκευασμένη από ξύλο και οι πλαϊνές πλευρές της, αυτές που έχουν το χειμώνα και το καλοκαίρι τις μεγαλύτερες απώλειες, δηλαδή η βορινή και η νότια, είναι άριστα μονωμένες! Στην πολύ καλή μόνωση της κυψέλης συμβάλει και το τέλεια μονωμένο καπάκι της.

-Σεσένα που θα ήθελες μια ξύλινη κυψέλη από άριστα υλικά και στιβαρή κατασκευή!

Πράγματι: Η ενεργειακή βιοκλιματιζόμενη κυψέλη “Προμελίς”, είναι κατασκευασμένη από ξύλο και κόντρα πλακέ θαλάσσης πολύ καλής ποιότητας, ενώ τα διάφορα κομμάτια της συνδέονται μεταξύ τους με ακρυλική ανθυγρή κόλλα και βίδες ιριδίου, χωρίς δόντια και καρφιά.

-Σεσένα που θα ήθελες να βλέπεις την άνοιξη τα μελίσσια σου να έχουν μια γρήγορη ανάπτυξη!

Πράγματι: Η ενεργειακή βιοκλιματιζόμενη κυψέλη “Προμελίς”, λόγω της ενέργειας που δίνει στα μελίσσια, συμβάλει στην εκρηκτική ανάπτυξη τους.

-Σεσένα που θα ήθελες να δεις την παραγωγή σου να αυξάνεται! 

Πράγματι: Η ενεργειακή βιοκλιματιζόμενη κυψέλη “Προμελίς”, στα τρία χρόνια πειραμάτων και ερευνών που προηγήθηκαν, έδωσε κατά μέσο όρο 30% μεγαλύτερη παραγωγή μελιού από τις κοινές κυψέλες.

-Σεσένα που  θα ήθελες, ακολουθώντας τη μέθοδο της «Ολιστικής Αφάρμακης Μελισσοκομίας»™,να παίρνεις μέλι και άλλα προϊόντα της μέλισσας, ξεχωριστής ποιότητας, με μεγάλη εμπορική αξία!

Πράγματι: Η ενεργειακή βιοκλιματιζόμενη κυψέλη “Προμελίς”, βοηθάει στη βιοτεχνική (χωρίς φάρμακα δηλαδή) καταπολέμηση της Βαρρόα, που είναι και η βασική αιτία των περισσοτέρων ασθενειών της μέλισσας, με αποτέλεσμα το μέλι που παράγεται να είναι εντελώς απαλλαγμένο από φάρμακα και χημικές ουσίες ! 

Πίσω: "Ενεργειακή Κυψέλη Προμελίς"®

 

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter μαςΣύνδεση